i hate you

3.11.2012

:) :)

kalau lah kau jadi milik aku balik . aku nak kau sorg je dalam hidup aku .
aku tak nak main-2 lagi dengan kau . aku tak nak tipu kau .
aku nak jadi setia . aku nak kau sorg je ada dalam hati aku . cuma kau sorg je dalam hidup aku
tak ada yang lain . only you ..kalau boleh aku nak kau percaya dekat aku .
macam mane nak buat kau percaye dengan aku . kalau lahh boleh putar kan masa  aku nak kau balik .
aku tak nak tipu kau dengan alasan bodoh aku . semua benda aku tak nak .. aku nak jujurr dengan KAU , yang
aku masih sayang gila-2 dekat kau , hope kau boleh baca .hari tu aku terpaksa tipu kau , and aku paksa mmber-2 aku tipu kau .,.sekarang aku baru nak menyesal . bila nak tipu kau aku  tak fikir panjang . MUNGKIN kau dahh tak boleh terima aku . btw aku nak cakap yang aku miss dengan suara kau , aku masih sayang kau . 

3.10.2012

heyy korgg

weyy tadi aku hang , aku jumopa ex aku dohh . sumpahh aku miss gila -2 at diaa .tiba terjumpa diaa . kat ts
sumpahh di comel dohh . sumpahh menyesal aku tipu diaa .. aku kann mmg jahatt . semua org tak layakk untukk aku . kalau bolehh putarr kan masa aku tak nak tipu diaa . aku nak setiaa at diaa .. kalau lahh bolehh mesti diaa tak nak at aku kann. tapi diaa comel dohh

11.15.2011

games over

sekarag aku dann kau dahh tak ada apa-2 ..
so hope kau happy ..jgn cari aku bila kau single okeyy dahh malas nak terima kau..
tapi aku stil syg kau,, mulot cakap lain hati cakap lain..
manusia semua sama...
laky yg pernah couple dgn aku semua sama ...semua nak games aku 

10.29.2011

heyy heyy

korang nak tahu tak aku dahh tak payah nak datang sekolah..
bab kata mak aku..semua orang cuti sklh bln 11
aku jew cuti sklh awal...
bab mak aku tahu yang aku malas nak pergi sklh. if aku pergi bukan belajar pun
bab pmr dah abis .mak aku cakap  aku pon malas nak bayar duit bas kau..
lau bayar duit bas kau..kau bukan nak datang punn..
membazir duit aku..je..(mak aku ckp at aku)
aku cakap dalam hati aku mmg best lhaa kan..

10.18.2011

aku rindu kau

aku tak nak berharap dengan kau sangat !! kalau aku berharap buka aku dapat kau pun balik
aku sedih bila ingat kau...sumpah sampai aku nngis ingat kau jew....
aku masih ingat  pertama kali kita kenal...
 kita kenal dalam muka buka kan ( facebook )aku happy sangat kau tahu takk aku mula syg  kau sangat-2 masa pertama kali kau call
aku. masa tu pertama kali dengar suara kauu bestt sangat-2 rasa mcm hari-3 jew nk call kau..if aku nk ingat kau aku baca mcj kau..kadang-3 smpai aku nngis kowt...kita couple sekejap jew,,,lps tu kita putus !!lepas to kau tunggu aku lama gila untuk dapat aku balik !!!. masa hari raya pertama dia mcj aku mcm nie ##selamat hari raya aisyatul =) wahh,cntek r dia pkai baju raya :D nmpak mcm melayu trakhir r..hahah org nk mintak maaf kalau ada wat silap at diaspnjang pkenalan kte nie
org taw orq tak perfect 2w yg bnyk wat slah at dia mse kte couple dulu...org mintak maafeh syg plezz mfkn org aisyatul....
:(..ada lagi dia mcj walu ape pown yg terjadi aisyah i nk u tahu ,i really love u n ekal akan ttp tnggu aisyah if aisyah nk taw pntu hati ekal akn sentiasa terbuke untok terima aisyah kembali...n ekal arap sgt kate akan still jadi n appy mcm dulu2w yg ekal harap sgt dari aisyah dan last sekali urmm aisyah,urmm ekal nk ckp smthing urmm thats very important urmm ekal dah wat kptusan yg urmm ekal nk mncol blek dlm hidup aisyah what i mean is ekal nk jadi org yg penting dlm idop aisyah org yg selalu aisyah syg plezzzz aisyah i really love lps tu kita couple balik...tak lama kita gaduh balik...bab aisyah wat dia jeles..
mmg aisyah suka wat dia sedih kann .sebab aku bukan yang terbaik untuk kau kannn.......hurmm nk sroh org call wat apa g lah srouh jntan 2w call
org x ada maknadlm  hidup die da lhaa mls nk ckp pnjang bubye jgn ggnggu org lagi....
ahad mlm ...aku saje jew nk mcj dia bab aku rasa rindu at di..
di terus call aku masa tu aku rasa  happy sgt...gembira dapat dgr suara dia,,,
dia ckp masa aku hang dia nmpak aku tapi dia tak tergo ..bab dia malu..
and dia tak perasan muka aku sangat...lps dia call dia mcj aku hurmm org bukan x nk time dia lagi but hurm kali ketiga ??? hurm hati org still kecewa dgn dia lagi hurmm bagi org pker dulu hal nie...!!..
smalam aku mimpi dia..
aku baik ngn dia balik  ..apa maksud yg aku mimipi tu ..aku x prnah faham....lhaa 

10.16.2011

hurmm aku miss dye

hurm aku  menyesal buat kau macam tu...
aku sedih gila dohh bila  teringat kau...
aku nak at kau balik...tapi aku rasa kau mesti x nak aku kan...
sebab aku selalu buat kau sedih aku niew bukan yang terbaik 
untuk kau...weyy aku nk nngis bila ingat kau...tapi aku tahan jew...
aku tahu aku niew suka sakit kan hati kau....menyesal aku tak guna wat kau kan....
KAU TAHU TAK YANG AKU SAYANG KAU SANGAT....AKU MISS KAU SANGATT
HOPE AKU DAPAT BAIK NGN KAU BALIK NGN KAU

AKU SAYANG KAU <3<3<3 :(:(

10.10.2011

sygg kowg sgtt

ak suka sgt tegok pic nie
hope kita boleh kawan sampai bila
kalau kowg x ada ak bosan...if kita x pyh
gado tau....
kowg jew yg boley wat aku tahuu apa erti kawan
yang laen jagan harap lhaa aku nk wat  ..dowg kawan
dulu kita selalu gado masa form 1...masa form 2 pon gado jugak tpi sekejap jew...lps tu turus kawan smpai skg...
lau ada org jeles kita kawan...ak kesah apa...jgn ingat kowg tu bagus sgt cukup lhaa mmber 3 org jew
mmber ramai bukan dpt apapun.....